Nieuw: het 5-minutenspreekuur – Huisartsen GHC De Bilt – De Bilt
Huisartsen GHC De Bilt
De beste zorg,
dicht bij huis
Lees meer over Gezondheidscentra de Bilt

Welkom bij Huisartsen Maatschap De Bilt

Vanuit onze praktijk willen wij kwalitatieve goede en laagdrempelige zorg bieden aan iedereen die dit nodig heeft.

Nieuw: het 5-minutenspreekuur

Voor sommige gezondheidsklachten of vragen is er nu het 5-minutenspreekuur. Hierdoor kunnen we meer patienten spoedig helpen. Als u de praktijk belt voor een afspraak bespreken we voortaan dus ook welk spreekuur het beste past.   

 

Bij welke klachten

Hoest, keelpijn, oorpijn zonder koorts of een verzwikte enkel of pols. Daarvoor is het nieuwe korte spreekuur bedoeld. Ook huiduitslag, een oogontsteking of voorhoofdsholteontsteking kunnen er behandeld worden. Het 5-minutenconsult is er voor één klacht of vraag tegelijk.

 

Voor welke klachten niet

Kinderen jonger dan 2 jaar zien we graag altijd op ons gewone spreekuur. Dat geldt ook als u meer dan één vraag heeft, of als uw klacht al langer bestaat. Ook voor buikpijn, hoofdpijn, moeheid of klachten aan organen zoals hart, longen of maag maken we een afspraak voor het gewone spreekuur.

 

Hoe werkt een 5-minutenspreekuur
De assistente nodigt u uit de wachtkamer binnen en bespreekt uw klacht en de behandeling. De huisarts beoordeelt altijd mee. Als toch meer onderzoek of een vervolg nodig is, dan maken we met u een nieuwe afspraak voor het gewone spreekuur.