Reizigersvaccinatie – Huisartsen GHC De Bilt – De Bilt
Huisartsen GHC De Bilt
De beste zorg,
dicht bij huis
Lees meer over Gezondheidscentra de Bilt

Welkom bij Huisartsen Maatschap De Bilt

Vanuit onze praktijk willen wij kwalitatieve goede en laagdrempelige zorg bieden aan iedereen die dit nodig heeft.

Reizigersvaccinatie

Huisartsen Gezondheidscentrum De Bilt is erkend als centrum voor reizigersvaccinatie en gele koorts vaccinatie.
In veel vakantielanden zijn de hygiënische omstandigheden anders dan bij ons en komen er voor ons onbekende ziektes voor. Dit geldt voor verre, tropische bestemmingen, maar bijvoorbeeld ook voor landen rond de Middellandse Zee, zoals Marokko en Turkije.

Tijdens een reisadviesconsult bepalen we wat de risico’s zijn, afhankelijk van de bestemming, het soort reis en uw persoonlijke omstandigheden zoals zwangerschap of medicijngebruik. Op basis van deze informatie krijgt u een persoonlijk advies over vaccinaties, malariatabletten, maatregelen tegen diarree en muggenbeten en andere leefregels.

Reisprik.nl

Huisartsen Gezondheidscentrum De Bilt maakt deel uit van een professionele reisadviesorganisatie, Reisprik.nl.

Op de website www.reisprik.nl kunt u alle informatie vinden over de reisvaccinaties, de tarieven, de vergoedingen van uw zorgverzekeraar en de manier waarop u een afspraak kunt maken.

Afspraak

In verband met de tijd die een vaccinatie nodig heeft om in te werken, adviseren wij u tenminste 4 weken van tevoren een afspraak te maken.

U kunt een afspraak maken via www.reisprik.nl.

Na het maken van de afspraak krijgt u een formulier opgestuurd. Hierop kunt u persoonlijke gegevens en reisinformatie vermelden. Het ingevulde formulier kunt u via de website van reisprik terugsturen naar de assistente. Met deze informatie kunnen wij u een afgestemd advies geven.

Meer informatie over reizigersvaccinaties kunt u vinden op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersinformatie (LCR) waarmee het gezondheidscentrum samenwerkt: www.lcr.nl.